torsdag 20 januari 2011

Flirt,förälskelse och kärlek!

Tre såå himla fina begrepp kan jag tycka!Som man sig kan definiera på såå olika vis!
En flirt ja vad är de då egentligen!Någon man tycker om?Vad vill man med det å vad kan de utvecklas till å hur långt kan man komma med den....
En förälskelse kan oxå vara på många olika vis!Den är mera djup!Hjärtat slår man blir såå där bubbligt glad:) Någon känner lika som en själv!Man är liksom närvarande men ändå inte.En förälskelse kan jag anse är något som fort kan gå över men även bli såå djup på många olika plan! Det går att bygga vidare på en förälskelse absolut men det gäller att vårda den sen för att de ska hålla!Att behålla den känslan länge måste man vilja båda två å hela tiden göra såå inte den lågan släcks!Det är väl de som många inte fixar!
Å såå den underbara kärleken till en annan människa!När förälskelsen lagt sig å övergått t kärlek då är ju livet komplett!Man kan känna kärlek till en människa på såå olika vis!Man kan älska sin bästa vän för den är just den! Man kan känna kärlek för att ha ett livslångt liv tillsammans!Men kärleken som är såå stark måste man helt klart vårda hela livet! Den sköter sig inte själv! Å man ska absolut inte ta den förgivet! Inget man har finns de garantier för! Ibland räcker det med såå lite bevis är vi dåliga på det??Eller ger vi upp för lätt? Såå fort de blir minsta motgång såå backar många! Varför är det såå! För om de började med en flirt,som sedan övergår till en förälskelse som slutar med ren kärlek varför väljer man inte satsa då! För kärleken är ju det finaste som finns å det vackraste om man vårdar den,men den behöver massa omvårdnad annars dör den sakta! Tillit är ju A och O men vara nära den man tycker om,visa uppskattning,vara en bästa vän å ta sig tid att älska en annan människa med dess fel å brister de är nog inte det lättaste! Klarar man de lääänge ja då är de riktig kärlek,en djup kärlek ingen ytlig å då finns det inga tvivel alls på att känslan är rätt!

2 kommentarer:

  1. Kärlek är underbart men kan oxå vara smärtsamt. Men helt klart värt att kämpa för..Allt har sin tid, höga berg å djupa dalar..vågar man så vinner man. Det kan tyckas löjligt när jag säger att jag är kär i min man fortfarande efter 16 år, men det är sant. Har inte alltid varit en dans på rosor, vi har kämpat vi oxå, för att inte bara ge upp när det varit tungt! Till å från blir jag pirrig i kroppen å hjärtat slår när jag ser på gubben min :)Å han känner lika..
    Bästaste varmaste kramar till dig gamla vän!

    SvaraRadera
  2. Ja klart de är såå vågar man såå vinner man ju:)Ja de är kärlek de Sandra å Mattias är oxå lika kära ef 18 år då har det vårdats väl:)Vi lär ses!Puss

    SvaraRadera